.

Magic Girl Rising Proiect Saint Tail Cosplay, Costume de Scenă Interval de Haine , Personalizat Perfect pentru Tine !

Magic Girl Rising Proiect Saint Tail Cosplay, Costume de Scenă Interval de Haine , Personalizat Perfect pentru

RON 174.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă aveți timp de livrare, vă rugăm să ne spuneți când plasați o comandă.
Cosutme includ :
așa cum se arată
Dacă doriți o dimensiune personalizată,vă rugăm să ne dea de măsurare.Dar trebuie să plătească de transport de marfă pentru a retrimite.Dacă nu există nici o dimensiune adecvată,vă rugăm să ne dea măsurătorile dumneavoastră,putem personalizat pentru tine.Dacă nu sunteți mulțumit,vă rugăm să ne contactați în primul rând,ne vom ocupa cu ea și de a oferi soluții satisfăcătoare. Noi sunt realizate manual,deci avem nevoie de aproximativ 7-10 zile de lucru pentru a face costum,în cazul în care costumul este greu de făcut,ar putea avea nevoie de mai mult timp.
2 : vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Transportul poate cam lent uneori,te rog, pregătește-ți costumul în avans. este foarte important pentru noi,dacă sunteți mulțumit cu costum-ați primit,vă rugăm să lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv.
Feedback-ul
Feedback-ul dvs.Vă rugăm să ne contactați,ne pot schimba pentru tine.
Calitate : atunci Când vei ajunge la costum ,Dacă există orice întrebare,vă rugăm să ne contactați în primul rând,și să ia fotografiile,va vom confirma.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji,doar contactați-ne pentru a prelungi durata de timp cumpărător.
Dimensiune : vă Rugăm să asigurați-vă că dimensiunea este corectă,vom face costumul accordding la dimensiunea dă-ne,dacă vă dă dimensiunea greșit,nu-l poți purta atunci când îl obține.Dacă nu sunt sigur că are niște întrebări,noi vă va oferi parțial refound cartea ca compensastion,sau puteți trimite-l înapoi ,vom da full refound cartea.Dacă a pierdut,va Vom trimite din nou sau să-ți dau full refound cartea.Dacă dimensiunea este prea mare,Acesta va avea taxa de personalizat.
Inainte de a plasa o comanda.
Dimensiunea Diagramă
După -servicii post-vânzare
Transport : Uneori, nu va ocupati pe transport,asa ca poate pic cam lent.De asemenea, va vom contacta express pentru a vă ajuta să localizați pachet.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Sursa:
Magic Girl Rising
Utilizare Specială:
Costume
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
cosersuki
Tip De Sursă:
Anime
Numărul De Model:
DW120708
Tip De Element:
Seturi
Caractere:
Saint Tail
Componente:
Așa cum se arată
Material:
Amestec de bumbac