.

HY600 Mini Amplificator Auto Amplificator de 20W+20W FM Audio MICROFON MP3 Difuzor Amplificator Stereo pentru Masina Motocicleta utilizarea Acasă + Adaptor de Alimentare

HY600 Mini Amplificator Auto Amplificator de 20W+20W FM Audio MICROFON MP3 Difuzor Amplificator Stereo pentru

RON 51.68

Cantitatea de bunuri
Disponibil

În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.
Avem o echipa pentru a sprijini serviciul nostru pentru clienți, și vă va oferi cu ghidul de instalare, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs.6*5cm Material : aluminiu ușor
1 x Amplificator Stereo
1 x Control de la Distanță
1 x Manual de Utilizare
1 x Adaptor de Alimentare
După 6 ani de succes de vânzare pe e Bay, am decis să ne nirvana.5-108 MHz Treble/bass/volum de control de Reverberație adâncime MICROFON Audio mod Sunet afișaj digital 4-tastatura Electronic de control Tensiune : DC 12 V Putere : 20 W +20 W Dimensiuni : 16.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul).
Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice.
Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.
Introducere :
Poate juca pe disc SD /MMC card pentru muzică și radio FM stereo, suport Microfon, muzică în format Mp3 format. Suntem în prezent de specialitate în Femei și un Copil de Moda.
Licita Cu Incredere!
.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Negru, Albastru, Rosu
Pachet:
Da
Canale:
2 (2.0)
Putere Maximă Per Canal:
20W
Numărul De Model:
HY600
Tip:
Mini Amplificator