.

Adaptor de montare FD-EOSM Adaptor Pentru Canon FD Obiectiv Să EOSM EFM Camera

Adaptor de montare FD-EOSM Adaptor Pentru Canon FD Obiectiv Să EOSM EFM Camera

RON 13.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


care vă va permite să utilizați Pentru Canon FD Obiectiv pentru Canon EOS M Camera
Nu există contacte electrice în inel adaptor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. În plus, pentru a face sens financiar, acest lucru vă permite să utilizați obiectivul tau preferat peste camera diferite platforme, adaptorul de obiectiv este proiectat pentru a se potrivi în siguranță la lentila, dar încă mai pot fi îndepărtate cu ușurință atunci când nu este necesar.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
Adaptor de montare FD-EOSM Adaptor Pentru Canon FD Obiectiv Să EOSM EFM Camera
Este 100% de brand nou și de calitate este garantata. partea de sus a liniei de calitate, de lux. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.
Realizate din aluminiu (corpul camerei mount) anodizat negru, și alamă (lens mount) cromat de argint. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Foleto
Numărul De Model:
Adaptor Obiectiv
Compatibil Marca:
CANON
culoare:
Negru